De online drogistDeOnlineDrogist.nl is in 2007 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot de grootste 100% internetdrogisterij van Nederland. Met ruim 32.000 unieke voorraadhoudende artikelen in 2019 wordt het breedste assortiment gevoerd in de markt. Uit meer dan 60.000 klantenreviews blijkt dat de consument erg tevreden is over DeOnlineDrogist.nl met een score van 9,3 (juli, 2019).

Dieet pro - Het Nummer 1 dieet van Nederland!

Dieet Pro is de officiele leverancier en merkhouder van Dieet Pro Afslankshake. Dit is de meest verkochte afslankshake in drogisterijen en gezondheidswinkels. Het afslankproduct Dieet Pro is in zeer korte tijd een enorm succes geworden. Drogisterijen en gezondheidswinkels krijgen veelvuldig enthousiaste ervaringen te horen van klanten die Dieet Pro hebben gebruikt. Het product kent inmiddels duizenden tevreden gebruikers.

Afvallen met Nederland - Gewoon en gezond slank dieetprogramma

AfvallenMetNederland.nl is een online dieetprogramma waarbij mensen verantwoord online kunnen afvallen onder begeleiding van de diëtiste van AfvallenMetNederland.nl. Afvallen en gezonder leven is iets wat tegenwoordig veel onder de aandacht staat. Al vijf jaar helpt AfvallenMetNederland.nl deze hierbij. AfvallenMetNederland.nl heeft jaarlijks ruim 170.000 bezoekers en heeft ruim 150.000 actieve leden in het bestand.

Afvallen in de kou

 

De koude dagen komen er weer aan! Heerlijk op de bank kruipen met iets warms en iets lekkers. Klinkt bekend? Precies. Maar niet echt bevorderlijk voor het afvallen ;) Bovendien hebben we veel minder zin om met de kou buiten een rondje te gaan rennen, iets wat met een lekker zonnetje in de zomerperiode toch echt wat gemakkelijker gaat. Daarom geven we in deze blog wat tips om toch goed de winter door te komen, zelfs met al die lekkere stampotten!

 

Afvallen in de zomer


We weten allemaal dat afvallen erg lastig kan zijn. Het vergt veel discipline én doorzettingsvermogen om het vol te houden!

Toegeven aan een lekker toetje of een zak chips is nou eenmaal makkelijker dan een uurtje zweten in de sportschool...Er wordt vaak gezegd dat afvallen in de winter moeilijker is dan in de zomer. Dit kan zo zijn omdat je veel binnen zit, het kouder is en je makkelijker grijpt naar iets lekkers om jezelf te verwarmen. Toch kan het in de lente en zomer ook moeilijk zijn om af te vallen.

 

De 10 beste afslanktips om je gedrag succesvol aan te passen


Ik heb hier voor jou een aantal effectieve afslanktips afkomstig van afslankexperts. Deze tips je kunnen helpen je (eet)behoeften onder controle te houden. Of om te dealen met stressvolle situaties. Deze zijn samen met een aantal gedragsprincipes op een rij gezet om ervoor te zorgen dat je in staat bent om een aantal kleine maar wel erg belangrijke aanpassingen te maken in je dagelijkse maaltijdroutine.