Ben je op zoek naar een afslankmiddelen? Hier vind je maaltijdvervangers, afslanksupplementen, vetverbranders en afslankgels- & cremes. Op zoek naar een waist trainer of afslankbroek? Hieronder kun je alles vinden!

Dit is namelijk de lijst met de best verkochte afslankmiddelen van 2019 tot nu toe:1) Weight Care 5 Daagse Minikuur Dieetpakket

Weightcare 5-daagse minikuur is een handig pakket dat 5 dagen lang je voeding kan vervangen binnen een energiebeperkt dieet.
In het pakket vind je vijf dagmenu's van elk 810 calorieën (kcal). Daarin zitten alle essentiéle voedingstoffen die je dagelijks nodig hebt. Je hoeft dus nergens meer naar om te kijken, lekker makkelijk!
Een handig pakket dat 5 dagen lang je voeding kan vervangen binnen een energiebeperkt dieet.

Hoe maak je het klaar?
1 dagmenu bestaat uit drie verschillende maaltijdvervangers en diverse snacks:
- Ontbijt: Maaltijdshake of Maaltijdmuesli
- Lunch: Maaltijdreep
- Tussendoor: Bouillon
- Diner: Pasta, Soep of Omelet
- Dessert: Pudding
Het ontbijt, de avondmaaltijd en de tussendoortjes zijn makkelijk te bereiden, je hebt alleen water of melk nodig. De lunch is kant-en-klaar. Daarnaast neem je elke dag maximaal twee stuks fruit en een portie rauwkost en drink je minimaal 1,5 liter vocht.

Slechts 802 kcal per dag
Lekker makkelijk

VERPLICHTE VERMELDING:
Volg de gebruiksaanwijzing, deze staat op iedere individuele verpakking in de doos vermeld.
Het is belangrijk de daghoeveelheden volledig te consumeren, want ze bevatten alle essentiële nutriënten om je dagelijkse behoefte te dekken.
Gebruik dit pakket niet langer dan drie weken na elkaar, tenzij je arts het anders voorschrijft.
Dit pakket is bestemd voor mensen met overgewicht. Het is niet bestemd voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, zuigelingen, kinderen, adolescenten en ouderen, tenzij op medisch advies.
Drink dagelijks zeker 2 liter calorievrije dranken.

Tip!Drink genoeg, liefst water of (kruiden)thee, maar light frisdrank en (maximaal) twee koppen koffie mag ook.


2) XL-S Medical Vetbinder - Helpt bij afvallen - Eetlustremmer - 60 tabletten

XL-S Medical Vetbinder tabletten
Weg met die overtollige kilo's. Deze dieetpillen binden tot 28% van de voedingsvetten in je maag waardoor een deel van het vet uit je voeding niet wordt opgenomen door het lichaam. Met XL-S Medical kun je tot 3x meer gewicht verliezen dan alleen met beter eten en meer bewegen.

Het meeste voedsel dat we eten bevat vet. Wanneer dit voedsel je maag bereikt, wordt het afgebroken en komen deze vetten vrij. Je lichaam gebruikt de hoeveelheid vet dat het op dat moment nodig heeft en het overtollige vet wordt in je lichaam opgeslagen. Als je dit vervolgens niet gebruikt kom je aan in gewicht.

Om van deze ongewenste gewichtstoename af te komen, kun je op verantwoorde wijze beginnen met afvallen door beter te eten en meer te bewegen. XL-S Medical Vetbinder kan je daarbij helpen en is speciaal ontwikkeld voor diegene die op zoek zijn naar het volgende:
-Calorieopname uit vet beperken
-Eetlust verminderen
-Op verantwoorde wijze afvallen
-Een goede stoelgang
-Natuurlijke ingrediënten

Het is gemaakt van het klinisch bewezen natuurlijke vezelcomplex, LitramineTM, op basis van organische en natuurlijke vezels. Bovendien is het verrijkt met de vetoplosbare vitamines A, D & E.

De voordelen van XL-S Medical Vetbinder
De XL-S Medical Vetbinder heeft een 3-voudige werking:
1. BINDT TOT 28% VAN DE VETINNAME. De vezel LitramineTM bindt tot 28% van de voedingsvetten. Dus dat deel van je vetinname wordt niet door het lichaam opgenomen, maar verlaat je lichaam in plaats daarvan middels de stoelgang.
2. VERMINDERT DE EETLUST. XL-S Medical heeft een bewezen effect op het gevoel van verzadiging. Een stabiel gevoel van verzadiging voorkomt dat je meer calorieën eet dan je lichaam nodig heeft.
3. GOED VOOR DE STOELGANG. Door de vezels heeft XL-S MEDICAL een positief effect op de beweging van je darmen wat een goede stoelgang bevordert.

Gebruik
Neem drie keer per dag twee tabletten direct na de maaltijd (ontbijt, lunch en avondeten) in. Gebruik niet meer dan 6 tabletten per dag. Dit is een maandverpakking, u zult een toename in gewichtsverlies en tevens de productvoordelen ervaren: het gevoel van verzadiging, een verminderde eetlust en verlangen naar voeding. Het is goed te verdragen. Afhankelijk van uw doel om gewicht te verliezen kunt u doorgaan met het gebruik van XL-S Medical voor 12 weken of langer.

Het gebruik van XL-S Medical is een belangrijke stap in het beheersen van je gewicht. Het is onderdeel van de XL-S Medical succesformule:
- Beter eten
- Meer bewegen
- XL-S Medical gebruiken
- Gewicht bijhouden
= Meer gewichtsverlies

Met deze 4 stappen verbeter je je gewoonten en dus je leefstijl geleidelijk. Hierdoor houd je je aanpassingen langer vol en is de kans op het jojo-effect kleiner.

Slik je liever geen tabletten?
De XL-S Medical Vetbinder is, naast tabletten, ook verkrijgbaar in poedersticks. Deze XL-S Medical Direct Sticks zijn klaar voor gebruik. Strooi het poeder met bosvruchtensmaak in je mond en slik gelijk door zonder water nodig te hebben. Handig voor onderweg!

Ervaringen van anderen
Benieuwd hoe andere gebruikers XL-S Medical hebben ervaren? Je vindt hun succesverhalen op de XL-S Medical website.
Mark (48) verloor al 14 kg met de XL-S Succesformule: "Ik vond het tijd om me weer fitter te voelen en beter in mijn kleding te passen, mijn riem zat op het allerlaatste gaatje. Tijd om er iets aan te doen! Ik geloofde niet in hulpmiddelen om mee af te vallen, maar XL-S Medical heeft voor mij gewerkt. Ik ben al 14 kilo afgevallen dankzij beter eten, meer bewegen en daarnaast XL-S Medical te gebruiken."

Het succesvolle XL-S MEDICAL-assortimentAfvallen kan lastig zijn, maar wij willen het graag zo makkelijk mogelijk voor je maken. XL-S Medical heeft een reeks van 3 klinisch bewezen innovatieve producten ontwikkeld. Elk product op maat gemaakt om te helpen bij gewichtsbeheersing en/of overgewicht.
-XL-S Medical Hunger Buddy - Om de eetlust, het hongergevoel en dwangmatige eetgewoonten te beheersen. Verkrijgbaar in een handige dispenser, gemakkelijk voor onderweg.
-XL-S Medical Vetbinder - Heeft een 3-voudige werking: het bindt tot 28% van de vetinname, vermindert de eetlust en bevordert de stoelgang. Verkrijgbaar in tabletten en poedersticks.
-XL-S Medical Max Strength - Vermindert de eetlust en de calorieopname uit koolhydraten, suiker én vet. Verkrijgbaar in tabletten en poedersticks.

Let op! Dit zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Gebruik dit product niet tijdens en vlak na de zwangerschap, onder de 18 jaar of met een BMI onder 18,5.

Samenstelling
Litramine™, een gepatenteerd vezelcomplex van organische oorsprong (Opuntia ficus indica), microkristallijne cellulose, calciumwaterstoffosfaatdihydraat, natriumcroscarmellose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, chlorofyline, vitamine A-acetaat (Retinol), vitamine D3 (Cholecalciferol) en vitamine E-acetaat (alfa-tocoferol).
KAGnummer: 24-0219-0682


3) Body Sculpture - Afslankband - Slimming belt - Afvalband - One size fits all - Zwart

De Body Sculpture BB-876 afslankband is uw ideale partner in het gevecht tegen de extra kilo's.

Door de temperatuur rondom uw middel aanzienlijk te verhogen stimuleert u niet alleen verbranding rondom uw buik en onderrug maar ook worden de afvalstoffen van uw lichaam beter en sneller afgevoerd. Naast deze positieve effecten voor de langere termijn, ondervindt u ook al direct voordeel door de corrigerende werking van de afslankband. Dat jurkje of T-shirt wat niet meer paste na de zomer, is nu toch weer een optie! Ook ondersteunt de Body Sculpture afslankband uw rug en buik tijdens inspannende momenten zoals hardlopen en sporten.De handige klittenbandsluiting zorgt voor gemakkelijk gebruik. Hierdoor kunt u de lengte gemakkelijk instellen en krimpt de afslankband gemakkelijk met u mee zodat u de afslankband kunt blijven gebruiken totdat u uw doelen hebt behaald.

- Fijn materiaal
- Geschikt voor alle maten
- Slechts 184 gram


Lengte = 100 cm
Maximale omtrek gebruiksvlak: 90 cm
Breedte = 20 cm


4) Weight Care Maaltijdshake Aardbei - 436 gram

Weight Care Maaltijdshake is een lekkere, gezonde Maaltijdshake. Iedere portie levert slechts 200 calorieën en bevat 1/3 van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen. Ook bevat Weightcare Maaltijdshake veel vezels en anti-oxidanten. In verschillende smaken beschikbaar, waaronder aardbei.


5) Nutrifoodz Super Ketone - Afslankpillen - Vetverbrander - 60 capsules

"Ik voel me weer goed in mijn vel. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik het nooit had gehaald zonder deze Super Ketones ".
-Hennie B., Nutrifoodz Ketones Klant

Als je veel en vooral snel wil afvallen moet je echt de nieuwe afslankcapsules Nutrifoodz Ketones gebruiken. Deze ijzersterke vetverbrander zorgt ervoor dat je snel kan afvallen zonder honger en met heel veel energie. Je hoeft geen zwaar dieet te volgen en ook niet veel te gaan sporten. Het enige dat je hoeft te doen is 2 maal per dag 1 capsule Ketones te nemen. Als het afslanken te snel gaat, wat natuurlijk ook niet gezond is, dan mag u gerust overstappen op 1 capsules per dag.

Nutrifoodz Ketones is een zeer sterke formule die enorm hoog gedoseerd is. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat ieder capsule maximaal resultaat oplevert bij het verbranden van overtollig buik-, benen- en billenvet. Een aantal extra voordelen van de werking van deze bijzonder krachtige samenstelling zijn bijvoorbeeld het versnellen van de vetstofwisseling, het afdrijven van overtollig vocht en het onderdrukken van het hongergevoel. Daarnaast vermindert Ketones het opslaan van vet zodat je eindelijk ook de traditionele 'probleemzones' zoals billen, buik en benen super goed aan kunt pakken.

Aanbevolen gebruik: Neem 2 capsules per dag voor ontbijt, lunch en/of diner met een glas water.


6) Waist Trainer - S- Buik Korset Belt - Body Shaper Trimmer Corset Band - Shapewea

Een slankere taille en een plattere buik? Zonder al teveel zweet en moeite? Dan biedt de Waist Trainer uitkomst! Dit speciale korset is mega populair in de Verenigde Staten, vooral onder celebrities.

De Waist Trainer zorgt ervoor dat je centimeters verliest rond je middel. Doordat de Waist Trainer strak om je middel zit, wordt er compressie gecreëerd, maar wordt ook transpiratie opgevoerd. Simpelweg omdat de temperatuur rondom de buik/middel hierdoor toeneemt, wordt er meer vet en water afgedreven. Met als resultaat, het verliezen van gewicht en centimeters! De Waist Trainer is zeer effectief, slechts binnen 4-6 weken kun je al zichtbaar resultaat zien! Onopgemerkt moet blijven dat de Waist Trainer ook voor een goede houding zorgt en u zelfverzekerd zal voelen.


De Waist Trainer is aan de buitenkant gevoerd met katoen. Hierdoor is het flexibel en makkelijker te gebruiken bij buikspieroefeningen. De waisttrainer bevat ook stalen baleinen.

Gebruik

Draag de waisttrainer discreet onder je outfit voor mimiaal 8 uur per dag,een maand lang, en je ziet een vermindering van je taille . Bovendien zorgt het ontwerp van de waisttrainer ervoor je een zandloper figuur hebt terwijl je afslankt.

Materiaal

De Waist Trainer is uiterst elastisch en gemaakt van een mix van polyster, nylon en spandex. Aan de buitenkant is het gevoerd met katoen


Maatvoering

M = taille 69-75 cm
L = taille 76-83 cm
XL = taille 84-90 cm
XXL = taille 91-98 cm
XXXL = taille 99-104 cm


Voordelen:

Verhoogde thermische activiteit en een stimulans voor de transpiratie
Verbetert de houding
Traint en corrigeert buik en taille
Mobiliseert vetcellen
Kan discreet gedragen worden onder je kleding
Eenvoudige manier van afslanken
Effectief, vaak binnen 4 weken al resultaat


7) Weight Care Maaltijdshake Vanille - 436 gram

Weight Care Maaltijdshake is een lekkere, gezonde Maaltijdshake. Iedere portie levert slechts 200 calorieën en bevat 1/3 van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen. Ook bevat Weightcare Maaltijdshake veel vezels en anti-oxidanten. In verschillende smaken beschikbaar, waaronder aardbei.


8) Afslank Koffie

Het is geen geheim dat afvallen geen gemakkelijke taak is. Daarom worstelen miljoenen mensen er elke dag mee. We willen het een stuk eenvoudiger maken, daarom hebben we SlimROAST Optimum Dark Roast Coffee gecreëerd, die is ontworpen om je gewichtsbeheersing naar een hoger niveau te tillen!


SlimROAST Optimaal neurologisch systeem voor optimale prestaties kan niet worden bereikt met een enkele voedingsstof, het vereist een "stapel" (of groep) van verschillende onafhankelijk presterende nutriënten die samenwerken. Om deze stapel op de juiste plaatsen in de hersenen af te leveren, zijn voedingsstoffen in de bloedsomloop die de productie en productie van stikstofoxide bevorderen (via vaatverwijding) essentieel voor het optimaliseren van het voedingspotentieel.

Geformuleerd met natuurlijke eetlustremmers, goede ingrediënten en ontgiftingscomponenten en aangedreven door VASO6 ™, een stikstofmonoxide, antioxidant-booster voor optimale circulatie en zuurstofafgifte. SlimROAST Optimum is de perfecte aanvulling op uw programma voor gewichtsverliesmanagement!

Niet alleen zult u merken dat het beheren van uw gewicht met SlimROAST Optimum opwindende resultaten zal opleveren, maar u zult de smaak van deze heerlijke Dark Roast-koffie geweldig vinden.

Nog een aantal voordelen :
- Geen maaltijdvervangingen
- Geen shakes
- Super vetverbranding
- Vermindert een opgeblazen gevoel
- Boost je energie
- Ondersteunt apetite
- Voorkom tussendoortjes
- 100% natuurlijk product
- Veganistisch vriendelijk
- Geen calorietelling
- Voedingsplan of ander dieet erbij is toegestaan hoeft niet


9) Doeltreffend vermageren - afslank gordel band - bovenbeenband - buik trainer - vetverbranding band - Been Afslankgordel - fitness band - Zweetband - Afvalband - vermageren - fitness steunband - vermager band - sauna belt - Sport band - zweetband

Stimuleer je vetverbranding

De thermische zweetband/sauna belt is bedoeld om om je buik te dragen om zo meer warmte te creëren. Het stimuleert de vetverbranding en verkleint jou buikomvang .
Door de dubbele zijde blijft de buitenkant droog. Je kan hem onzichtbaar dragen onder kledij. De belt is tijdens verschillende activiteiten toe te passen. Tijdens het sporten, maar ook tijdens het werken! Dankzij de klittenbandsluiting is de omvang van de belt te verstellen aan jou buikomtrek .

TJ Store Premium Huismerk
Verstelbaar
102cm x 19.3
5mm dikte
Hoge elasticiteit
Anti slip
Hoge stabiliteit
Sportband
Steunband / Rug steunband
Dubbele wand
Geschikt bij het gebruik van sporten voor doeltreffend resultaat
Klittenband sluiting
Multifunctionele zweetband
Voorkomt rugschokken bij lopen, ..

Productspecificaties:

- Geslacht: vrouwen & mannen
- Kleur: Zwart
- Materiaal : Neoprene
- Klittenband sluiting


Snelle levertijd
Goede service
Innovatief
Medisch aanbevolen
Orthopedisch aanbevolen
Ergonomisch aanbevolen

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
Dit product wordt gratis verzonden!


10) Black Latte - Dry drink - gewichtsverlies - 100gr

Behaal je doelen en laat Black Latte je hier bij helpen! Start vandaag nog je Black Latte reis en wees trots op je lichaam!

Heb je ook altijd moeite met afvallen? Begin je elke maandag weer opnieuw aan je dieet? Speciaal voor jou hebben wij Black Latte ontwikkeld.

Black Latte is koffie poeder die ondersteuning biedt bij gezond en effectief afvallen. De shake is o.a. verrijkt met wei-eiwit en L-Carnitine.

Black Latte is:
- Eenvoudig te bereiden
- Lekker met een chocolade smaak
- Vullend en verzadigend
- Helpt bij gezond en effectief afvallen

Hoe gebruik je Black Latte ?

Black Latte is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag en genieten maar!

Een verpakking is 100 gram, je gebruikt 14 gram per dag, 1 verpakking is voor 1 week.