Nieuw: Het Simpel Slank Programma – afvallen was nog nooit zo makkelijk

Als je geïnteresseerd bent in het verliezen van 5, 12 of meer dan 17 kilo vet en je wilt jezelf niet uithongeren, geen chemische pillen slikken en niet terug-jojoën naar je startgewicht, dan is dit wellicht de belangrijkste boodschap die je ooit gaat horen.

Het Simpel Slank programma bestaat uit:

 • Het Simpel Slank e-boek
  Balanceer in 5 simpele stappen je hormonen en val 2 kilo af per week (in week 1 mogelijk zelfs meer). Door stap 4 toe te passen verbrand je direct onderhuids vet en orgaanvet in je buikstreek.
 • Het Simpel Slank e-kookboek
  Het boek bevat 3 uitgebreide weekmenu’s en meer dan 70 recepten (incl. gezonde snacks). Geschikt voor iedereen die 5, 12 of meer dan 20 kilo wilt afvallen. Eet 3 dagen volgens het kookboek en (vr)eetbuien behoren tot de verleden tijd.
 • Online Afslankhulp
  Als je Simpel Slank hebt besteld, staan wij klaar voor al je vragen! Zo ben je ervan verzekerd dat je het Simpel Slank programma foutloos volgt en val je gegarandeerd af.
 

Zo ontdekte ik hoe je snel en gemakkelijk kan afvallen…

Ruim 10 jaar geleden stond ik in een volle sportschool les te geven, met als doel om mijn cliënten een slank lichaam te bezorgen. Ondanks mijn spijkerharde trainingen kreeg ik keer op keer ingevulde opzegformulieren in mijn handen gedrukt, afkomstig van teleurgestelde sporters die ooit zeer gemotiveerd waren om af te vallen.

Het was toen dat ik de beslissing maakte om achter het “geheim” van makkelijk en natuurlijk gewichtsverlies te komen. Ik ben op pad gegaan en probeerde elk dieet, las elk boek en volgde elke cursus die er was om mensen te helpen afvallen.

Ik heb al deze kennis samengevat in een simpel en duidelijk systeem dat duizenden mensen zoals jij succesvol en makkelijk heeft geholpen met afvallen.

Het goede nieuws is dat dit systeem nu ook voor jou beschikbaar is. Je hoeft hiervoor alleen de eenvoudige stappen uit Simpel Slank te volgen.

Wat anderen zeggen over Simpel Slank…

Rianne (42 jaar) zegt:
Door de recepten van Bernard heb ik mijn overgewicht helemaal teruggedraaid en heb ik mijn omgeving ook aangestoken! – 12,5 kilo

Arjan (29 jaar) zegt:
Mijn nieuwe gewicht heeft letterlijk mijn leven veranderd: er is 17+ kilo af en ik heb nu al 3 jaar een gezond BMI dankzij de adviezen en betrokkenheid van Bernard. Ik voel me fantastisch!

Pauline (54 jaar) zegt:
Ik heb altijd overgewicht gehad door een trage stofwisseling. Ik ben ongeveer 10 kilo kwijt (1,5 maand)! De tips om honger te stoppen werken uitstekend voor mij.

Jouw afslankhormonen zijn een slapende reus

Ervaar deze week nog het succesgevoel

Wat ik ontdekte over afvallen…

Daar stond ik dan met mijn officiële kwalificaties als fitnesstrainer. Ik gaf keiharde trainingen, maar ondanks alle inzet kreeg ik mijn cliënten niet meer in hun oude spijkerbroek. Ik had er schoon genoeg van en besloot op zoek te gaan naar antwoorden.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik in contact met bekende experts en ontdekte de diepgaande oorzaken van overgewicht. Het laatste puzzelstukje viel op zijn plek toen ik de materie over afslankhormonen tot me nam.

Als je afslankhormonen “AAN” staan, verbrand je al je overtollige lichaamsvet in alle delen van je lichaam. Ook op “moeilijke” plaatsen zoals je benen, kin, armen, heupen, billen of buik – voor zowel mannen als vrouwen.

Ik ontwikkelde een methode om afslankhormonen te activeren en begon de methode onder mijn cliënten te verspreiden. Wat ik toen heb meegemaakt heeft de koers van mijn leven veranderd.

Activeer jouw natuurlijke afslankhormonen en verbrand gedurende de hele dag overtollig lichaamsvet (24 uur per dag, 7 dagen per week)

Ik vergeet nooit meer hoe een cliënt, en inmiddels goede vriendin, haar gewenste figuur behaalde. Door haar natuurlijke afslankhormonen te activeren werd ze voor het eerst in haar leven écht slank. Neveneffecten van de methode waren: een betere nachtrust, meer energie in de ochtend, een lagere bloeddruk en een positievere stemming.

Tegenwoordig verbaast het mij niet meer als mensen in de eerste week tot wel 4 kilo afvallen en vervolgens elke week opnieuw 2 kilo verliezen.

Nadat ik jarenlang bezig ben geweest om de methode te perfectioneren en het aantal coachingaanvragen niet meer zelf kon vervullen, heb ik besloten om Simpel Slank te schrijven.

In Simpel Slank begeleid en coach ik je om je aan een mooi, slank en vooral gelukkig lichaam te helpen.

De 5 Stappen van Simpel Slank

STAP 1: HET KEERPUNT

De grootste valkuil van afvallen is dat veel mensen zogezegd ‘dweilen met de kraan open’. Men pakt veelal het symptoom aan, in plaats van de oorzaak. De eerste stap in Simpel Slank is het dichtdraaien van de kraan.

Je lichaam heeft een vetopslaghormoon (insuline), maar ook een vetverbrandingshormoon (glucagon). Het vetverbrandingshormoon heeft als taak om de “deurtjes” van vetcellen te openen, zodat het vet wordt bevrijd en kan worden verbrand.

Stap 1 van Simpel Slank is het keerpunt: je lichaam maakt geen vet meer aan en schakelt over op het verbranden van vet.

STAP 2: HET HONGERHORMOON “RESETTEN” OM PLEZIERIG AF TE VALLEN

Wanneer je slank wilt worden en blijven, wil je niet elke dag tegen een hongergevoel vechten. Gelukkig hoeft dat ook niet.

In stap 2 van het Simpel Slank e-boek “RESETTEN” we jouw hongerhormoon (ghreline). Dat doen we door anders te eten. Om het je gemakkelijk te maken, vind je in het Simpel Slank kookboek een boodschappenlijst, 3 weekmenu’s, snackrecepten en keukentips voor mensen met weinig tijd.

Na deze stap kun je nog steeds een hongergevoel ervaren, maar alleen als je echt honger hebt. Je hebt alle controle, omdat je lichaam niet meer om suikers en vetten schreeuwt.

Na stap 2 hoef je nooit meer te vechten tegen een onnodig hongergevoel. Als je honger hebt, eet je gewoon een heerlijke maaltijd of snack uit het maaltijdplan. Zo val je snel en plezierig af!

STAP 3: VET VERBRANDEN OP “LASTIGE” PLAATSEN

Heb jij een specifieke plaats waar je heel lastig afvalt? Zo ja, dan is deze stap voor jou bedoeld.

Lichaamsvet is primair bedoeld om energie tijdelijk op te slaan, maar met alle schadelijke stoffen in onze voeding, omgeving en zelfs in bepaalde cosmetica heeft vet er een nieuwe taak bij gekregen: het opslaan van gifstoffen.

Als lichaamsvet te veel gifstoffen bevat, laat het zich niet zomaar verbranden. Zo wordt vet hardnekkig en lastig om te verliezen. Gelukkig is dit volledig omkeerbaar.

In stap 3 van Simpel Slank beperken we met een paar praktische stappen de meeste gifstoffen en herstellen we jouw natuurlijke balans.

Deze stap is, in combinatie met de vorige twee stappen, alles wat je nodig hebt om hardnekkig vet los te weken en voorgoed te verbranden. Dit geldt voor het vet in alle delen van je lichaam.

STAP 4: HET PLATTE BUIK PLAN

Misschien is het je opgevallen dat buikvet snel ontstaat, maar lastig verdwijnt. Dat komt doordat het verbranden van buikvet niet alleen een kwestie is van gezonder eten.

Er stroomt een bepaald hormoon (cortisol) door je lichaam, met als één van zijn taken om buikvet aan te maken.

Val jij niet of zeer langzaam af rondom je buik? Dan heb jij wellicht het meeste aan deze stap van Simpel Slank.

Door stap 4 van Simpel Slank krijg je stevige grip op dit hormoon, zodat je juist heel snel buikvet verbrandt. Het vet rondom je buikstreek wordt zichtbaar minder, waarmee je ook de kans op verschillende ziektes en aandoeningen verkleint (zoals een hoge bloeddruk, een hoog cholesterol, hart- en vaatziekten en kanker).

Na deze stap verbrand je gedurende de hele dag hoog- en laagzittend dieper buikvet, zelfs tijdens het slapen!

STAP 5: ELIMINEER (VR)EETBUIEN EN VERWACHT HET ONVERWACHTE

Vreetbuien (of emotioneel eten) zijn een groot probleem bij bijna al mijn cliënten. Als je geen einde maakt aan vreetbuien zijn al je inspanningen om af te vallen voor niets geweest. Gelukkig is de oplossing binnen handbereik.

Er stroomt een heel bijzonder hormoon door je lichaam dat serotonine heet. Serotonine is het gelukshormoon. Het maakt je gelukkig en geeft je energie. En het mooiste is: in de aanwezigheid van serotonine behoren vreetbuien tot de verleden tijd.

Maar dit is nog niet alles! Deze stap is niet voor niets mijn favoriete stap, want dit is waar het bijzonder interessant wordt…

Wist je dat zelfvertrouwen, motivatie, overtuiging en wilskracht niet compleet tussen je oren zitten? In stap 5 van Simpel Slank boosten we jouw serotonineniveau, maken we een einde aan vreetbuien en krijg je daar wilskracht voor terug! En wilskracht kun je heel goed gebruiken als je wilt afvallen.

Stap 5 bestaat onder andere uit het eten van bepaalde voeding die je lichaam nodig heeft om meer serotonine aan te maken.

Als je op zoek bent naar de leukste manier om af te vallen, lees stap 5 dan zeer aandachtig door.

ALLE STAPPEN OP EEN RIJTJE

De 5 stappen van Simpel Slank:

 • Stap 1: Het keerpunt – verbrand vanaf NU vet in plaats van het op te slaan
 • Stap 2: Hongerhormoon “RESETTEN” om nooit meer onnodige honger te ervaren
 • Stap 3: Vet verbranden op “lastige” plaatsen
 • Stap 4: Het platte buik plan om hoog- en laagzittend buikvet te verbranden
 • Stap 5: Elimineer vreetbuien en emotie-eten (en krijg er wilskracht voor terug!)


Al deze stappen zijn samengevat in 3 complete weekmenu’s met meer dan 70 recepten!

Over de recepten

 1. Tijd-bespaartips en alternatieven voor mensen met een druk leven!
 2. Geen dure boodschappen nodig
 3. Te simpel om te verpesten
 4. Exacte aantallen per ingrediënt
 5. Heerlijke recepten waarvan je in eerste instantie zou denken dat ze ongezond zijn
 6. Je bent niet verplicht om biologisch te eten

 

 

Lynda (30 jaar) zegt:
Na een week al 3 kilootjes lichter! Meer hoeft er ook echt niet vanaf. Ik eet nog steeds gezond en let goed op de insulinethermometer. Ik heb totaal geen last van het jojo-effect, fijn!

Marja (50 jaar) zegt:
Door Bernard ben ik overgehaald om anders te eten. Nu wil ik niet meer anders. Ik voel me er prettiger en sterker door. Dat vind ik het belangrijkste!

Andre (56 jaar) zegt:
Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden. Mijn riem kan een paar gaatjes strakker en het verlangen om te veel te eten is er niet meer.

In het Simpel Slank programma ontdek je:

 • De volledige boodschappenlijst, zodat je nooit meer per ongeluk het verkeerde eet
 • Hoe je ervoor zorgt dat je lichaam meer vet in de buikstreek verbrandt
 • Welke zuivel je absoluut niet mag eten en drinken als je slank wilt worden en blijven
 • Welke vitamines je slank en gelukkig maken
 • Hoe je diabetes en hart- en vaatziekten kunt vermijden
 • Het maaltijdschema met heerlijke gerechten voor de hele week
 • Hoeveel water je moet drinken
 • Hoe je het jojo-effect voorkomt
 • Welke 10 biologische producten absoluut je geld waard zijn
 • Welke voedingsstoffen je nodig hebt om nooit meer een vreetbui te hebben
 • Welke E-nummers je moet vermijden als je wilt afvallen rondom je benen, billen en heupen
 • Waarom sporten gezond is, maar absoluut niet verplicht is om af te vallen
 • Wat je kunt eten om meer wilskracht te krijgen
 • Hoe je van je suikerverslaving afkomt
 • Hoe je voorkomt dat je hardnekkig vet aanmaakt
 • Hoe je 2 kilo per week afvalt (en in de eerste week zelfs meer) – zonder een seconde honger te lijden
 • Welke gewoontes ervoor zorgen dat vet “stug” wordt en daardoor lastig te verliezen is, gevolgd door een concreet plan hoe je dit kunt terugdraaien
 • Wat je kunt doen om je stofwisseling permanent te verhogen
 • Welke voeding een ongezonde insulinereactie veroorzaakt
 • Hoe je controle krijgt over wat je wel/niet eet
 • Het verloop van je natuurlijke hormoonbalans en hoe je dat kunt optimaliseren om een mooi en slank lichaam te krijgen
 • Waarom een verstoorde hormoonbalans je geheugen aantast (waar lagen die sleutels ook alweer?) en wat je kunt doen om je geheugen aan te scherpen
 • De verborgen oorzaken van gevaarlijk buikvet
 • Hoe je met 0,5% van je tijd schadelijke stresshormonen met 15% reduceert om af te vallen in je buikstreek
 • Wat je absoluut nooit meer mag doen als je slank wilt worden en blijven
 • Hoe een voedselverslaving ontstaat en hoe je deze overwint
 • Welk eten je gelukkig maakt
 • Welke stoffen je nodig hebt om het hongergevoel uit te schakelen
 • Hoe je stilstaan tijdens het afvallen voorkomt (met het speciale dagschema)
 • Welke zoetstoffen je kunt gebruiken tijdens het afvallen
 • Welke soorten vetten je moet vermijden als je slank wilt worden en blijven
 • Hoe je gezond moet koken om af te vallen
 • Welke voedingsstoffen je energieniveau verdubbelen

Janneke (36 jaar) zegt: Na een lange dag werken drink ik graag een wijntje. Strenge diëten gaan er bij mij niet in. Simpel Slank sprak mij aan vanwege de titel en ik ben blij dat ik de methode heb gevolgd. Ik ben 4 kilo afgevallen en heb mijn gewenste gewicht bereikt. De complimenten die ik krijg zijn heerlijk. Ik drink nog steeds mijn wijntje en eet af en toe wat lekkers, maar ik kom niet meer aan door de tips over slapen en hongergevoel. Bernard, bedankt voor je tips! Warme groet, Janneke

Begin ook vandaag en val enkele kilo's af per week

Begin vandaag: er is geen beter moment

Meer info