Sporten en bewegen

Afvallen door thuis te sporten


Je eetpatroon veranderen als je bezig bent met afvallen is al moeilijk genoeg! Ook nog eens gaan sporten daarbij voelt dan helemaal als een extra hindernis. Iedereen weet hoe lastig het is om jezelf te motiveren om je sportspullen te pakken en richting sportschool te gaan. Op de bank blijven hangen met wat lekkers naast je kost nou eenmaal veel minder moeite...Gelukkig zijn er voldoende manieren waarbij je lekker thuis blijft en toch de nodige beweging krijgt!

Snel afvallen rondom de buik: 2 belangrijke tips


Wil je snel kilo's afvallen rondom je buik?: Lees deze 2 belangrijke tips! In andere artikelen op afvallenaub.nl kun je lezen dat die overtollig kilo's kwijtraken feitelijk niet ingewikkeld is. Uiteindelijk gaat het om caloriebeperking en een goede energiebalans door het eten van gezondere voeding. Hierbij is het van belang dat er meer calorieën verbruikt worden op een dag dan er gegeten worden! Toch blijft het voor de meeste mensen moeilijk om de laatste kilo’grammen, het overtollige buikvet kwijt te raken.

Hoe kan je je stofwisseling in 4 effectieve stappen verhogen?


Je stofwisseling bepaalt in welke omvang je lichaam in de gelegenheid is om vetcellent voor verbranding te kunnen aanspreken. Een lage stofwisseling betekent eigenlijk een trage (vet)verbranding. Meesten van ons hebben een lage stofwisseling en vallen daarom met moeite af. Hoe regelmatig je ook sport of op je voedingspatroon let. Lukt het jou ook niet echt om effectief vet te verliezen? Dan kan ook jouw stofwisseling aan een boost toe zijn! Hieronder vier eenvoudige maar werkzame manieren om jouw stofwisseling duwtje naar omhoog te geven:

Hardlopen om af te vallen

 

Hardlopen kan wel degelijk je afslankinspanningen ondersteunen! Zeker als je hardlopen combineert een caloriebeperkt voedingspatroon. Hardlopen is één van de meest intensieve manieren van bewegen die je kan adopteren om je afslankinspanningen door calorietekort veel extra kracht bij te zetten.